Lista produktów marki Big Buddha Seeds
Big Buddha Seeds – legendy Cheese i brytyjska klasyka
Big Buddha Seeds to brytyjski seedbank założony przez hodowcę znanego jako Big Buddha (Milo Yung). Marka powstała w 2002 roku i od początku skupiła się na selekcji i udoskonaleniu kultowej odmiany Cheese – klasyka brytyjskiej sceny konopnej. To właśnie Big Buddha jako pierwszy skomercjalizował feminizowane wersje Cheese’a, które dziś są dostępne w setkach wersji od różnych producentów.
Ich odmiany to mieszanka oldschoolowych genów UK z wpływami afgańskimi, kushowymi i egzotycznymi, ale zawsze z dużym naciskiem na aromat, strukturę topów i oldschoolowy vibe.
Najbardziej znane odmiany Big Buddha:
Big Buddha Cheese – oryginalna feminizowana wersja słynnego Cheese z UK Exodus cut. Ostry zapach sera, słodka nuta i silny haj.
Blue Cheese – hybryda Cheese x Blueberry. Jagodowo-serowy aromat, bardzo mocna indica.
Chiesel – Cheese x Diesel. Wyjątkowa sativa z aromatem sera i paliwa. Ostra i energetyczna.
Buddha Kush OG – mocna indica z genami OG, ziemista, gęsta i bardzo relaksująca.
Buddha Tahoe – elegancka hybryda z Kalifornii, o cytrusowo-ogórkowym zapachu i silnym efekcie cielesnym.
Co wyróżnia Big Buddha Seeds?
oryginalne źródło genów Cheese – Exodus UK cut
oldschoolowy charakter, ale nowoczesna stabilizacja
świetne profile terpenowe: sery, gaz, owoce, ziemia
wiele odmian bardzo produktywnych w indoorze
marka z kultowym statusem w UK i Europie
Big Buddha Seeds to królestwo Cheese'a i aromatycznych hybryd. Jeśli jesteś fanem intensywnych zapachów i klasycznego haju – to pozycja obowiązkowa.
Więcej...Big Buddha Seeds – legendy Cheese i brytyjska klasyka
Big Buddha Seeds to brytyjski seedbank założony przez hodowcę znanego jako Big Buddha (Milo Yung). Marka powstała w 2002 roku i od początku skupiła się na selekcji i udoskonaleniu kultowej odmiany Cheese – klasyka brytyjskiej sceny konopnej. To właśnie Big Buddha jako pierwszy skomercjalizował feminizowane wersje Cheese’a, które dziś są dostępne w setkach wersji od różnych producentów.
Ich odmiany to mieszanka oldschoolowych genów UK z wpływami afgańskimi, kushowymi i egzotycznymi, ale zawsze z dużym naciskiem na aromat, strukturę topów i oldschoolowy vibe.
Najbardziej znane odmiany Big Buddha:
Big Buddha Cheese – oryginalna feminizowana wersja słynnego Cheese z UK Exodus cut. Ostry zapach sera, słodka nuta i silny haj.
Blue Cheese – hybryda Cheese x Blueberry. Jagodowo-serowy aromat, bardzo mocna indica.
Chiesel – Cheese x Diesel. Wyjątkowa sativa z aromatem sera i paliwa. Ostra i energetyczna.
Buddha Kush OG – mocna indica z genami OG, ziemista, gęsta i bardzo relaksująca.
Buddha Tahoe – elegancka hybryda z Kalifornii, o cytrusowo-ogórkowym zapachu i silnym efekcie cielesnym.
Co wyróżnia Big Buddha Seeds?
oryginalne źródło genów Cheese – Exodus UK cut
oldschoolowy charakter, ale nowoczesna stabilizacja
świetne profile terpenowe: sery, gaz, owoce, ziemia
wiele odmian bardzo produktywnych w indoorze
marka z kultowym statusem w UK i Europie
Big Buddha Seeds to królestwo Cheese'a i aromatycznych hybryd. Jeśli jesteś fanem intensywnych zapachów i klasycznego haju – to pozycja obowiązkowa.
Mniej...